Ik weet waar jouw bed slaapt…
Geplaatst op 16 september 2020

Ik weet waar jouw bed slaapt…

Heerlijk kan ik slapen nu het buiten regent, waait en het weer wat donkerder is. Ik verheug me zo op mijn bedje s ’avonds. Nu moet ik zeggen dat onze nieuwe gordijnen ook fantastisch zijn, het is er nu heerlijk donker. En ja dat vind ik heel fijn, niet wakker worden omdat het buiten al licht is. Wat alleen een ander gordijn al niet kan doen aan je nachtrust.

Verder ben ik gewoon heel blij met onze slaapkamer. Hij is opgeruimd en rustig met wat kleurige details. Ik heb er zelfs mijn werkplek. Soms kom ik bij mensen thuis die slapen in slaapkamers met open kasten. In kille hokken met een bed en voor de rest wat rommel. Je kan je slaapkamer zo snel sfeervol maken. Een verfje of een behangetje met leuke (rustige) print op een muur. Mooie verlichting. Wat planten voor de frisse lucht. Een mooi kleedje onder je bed. En uiteraard dichte kasten. En gordijnen!

Met een brainstormsessie van 2 uur maak ik samen met jou deze ruimte zo geweldig dat jij je bedje niet meer uit wil! Wil jij een brainstormsessie voor jouw ideale slaapkamer? Meld je dan aan voor een brainstormsessie

Zakelijke opdrachtgevers