Ik houd van spullen met een verhaal
Geplaatst op 22 september 2021

Ik houd van spullen met een verhaal

Mijn vangst van de week is een letter van de Zuidmolen, een winkelcentrum in Enschede. Hiervan heb ik de E bemachtigd en ik ben er oprecht blij mee. Jet @beeldbouw die deze letter op Insta aanbood, vertelde dat ze erbij was toen de letter van het pand werd afgehaald, hoe tof is dat!

Ik woon in een huis uit 1913 waarvan ik bewoners heb gesproken die er in de oorlog hebben gewoond. Zo bijzonder, wat zou er zich allemaal in die tijd in ons huis hebben afgespeeld.

Veel spullen in ons huis hebben een verhaal. Spullen die ik mee heb genomen van reizen. Lepels die ik 20 jaar geleden kocht van een hele aardige man op het strand van Zanzibar, ik kook er nog elke dag met veel plezier mee en denk dan terug aan die mooie reis. We eten elke dag aan de tafel van mijn moeder. Ik slaap naast een decorstuk uit de etalage van de Bijenkorf, waar ik vroeger werkte. Aan de muur hangt een lamp die gemaakt ik van horens van een hert die mijn ouders vroeger thuis hadden.

En zo kan ik in elke kamer in huis wel iets vertellen over spullen met een verhaal. Deze spullen hebben voor mij de meeste waarde. Spullen die je huis persoonlijkheid geven. Zo dus ook nu de letter van Jet & Mark @beeldbouw. En ohja, dat konijn scoorde ik laatst bij de kringloop.

#IKWORDDAARZOOOOHBLIJVAN!

Zakelijke opdrachtgevers