Roodbosch blog verzamelwoede
Geplaatst op 7 april 2021

Hebben jullie ook last van verzamelwoede?

Hebben jullie ook last van verzamelwoede? Niks ernstigs hoor. Maar deze tik heeft last van afkickverschijnselen. Ha ha verder gaat alles uitstekend.

Ik merk dat mijn oog altijd trekt naar aardewerk vaasjes, delfts blauw, bordjes en mooie kandelaars. Oja en vloerkleden, glaswerk, kussens en unieke bloempotten en schalen….. De kringlopen op afspraak, ik krijg daar stress van en kan niks met deze beperking. Ik wil in alle rust kunnen kijken en voelen en ruiken.

En online kopen is dan merk ik voor mij geen oplossing. Marktplaats afstruinen, ik word er onrustig van. Voor mij is het ook een uitje, op de juiste plek zijn op het juiste moment. Dan is het voor speciaal jou, ken je dat gevoel?

Alhoewel het invoeren van een zoekopdracht bij iets speciaals ook best handig kan zijn voor grotere items. Ik merk dat mijn geduld dan wel erg op de proef wordt gesteld en haak dan weer snel af. Lijkt me zo tof om dagen op pad te zijn, in binnen en buiten land en allemaal fraaie spullen te mogen inkopen. Lekker rond te reizen in een grote truck, nieuwe plekken en schatten ontdekken.

Mijn droom is een hele grote schuur voor de opslag voor al die spullen. Om zo aan elk interieurontwerp een unieke schat te kunnen toevoegen. Dus bij deze ik ben klaar met het opgesloten zitten! Ik wil reizen, ontdekken, voelen, proeven en weer kunnen ruiken aan al dat lekkers.

Dat duszzzz.

Zakelijke opdrachtgevers