Gepersonaliseerde werkplekken
Geplaatst op 9 juni 2021

Gepersonaliseerde werkplekken.


We maken ons klaar voor als we straks weer op kantoor kunnen werken. En laat ik nu net met een tof kantoorpand bezig zijn waar de werkgever zijn personeel op nr. 1 zet. Met elk van hun had ik een gesprek. Ze mochten hun eigen wensen op papier zetten. Zie hier het moodboard die ik maakte voor 1 van deze heren, je mag raden waar zijn interesses liggen

Interieurontwerp van de werkomgeving

Het interieur van de werkomgeving is een steeds populairder onderwerp binnen retail, business en consumentenpsychologie. We brengen veel tijd door op onze werkplek, dus het is belangrijk dat deze past bij de werknemer. Speerpunten bij de inrichting van de werkomgeving zijn bijvoorbeeld variatie, openheid, identiteit, gezondheid en niet te vergeten een stukje humor. Iedereen die er werkt moet zich er thuis voelen! Het is belangrijk om identiteit aan te brengen op ieder zijn werkplek.

Persoonlijke touch

Een kantoor kan sober of universeel aanvoelen en dat terwijl het gaat om een samenhorigheidsgevoel en het gevoel trots te zijn op je werk. Een persoonlijke touch is dus zeker welkom in het kantoor. Waar die ene werknemer graag rust ervaart in warme aarde tinten, wil een ander juist energie en focus ervaren van een mooie sprankelende geel. Uiteraard wordt er gezamenlijk ook gekeken wat er bij de uitstraling van het gehele pand past. De identiteit en de merkbeleving en de huisstijl.


De visie van jouw medewerkers

Of het nu gaat om een zorginstelling, een woningbouwvereniging, een yogaschool of een ICT bedrijf ; iedereen wil zich er prettig en welkom voelen. Dit geldt voor je klanten en voor je werknemers. Het bedrijf is je visitekaartje. Er is bewezen dat wanneer je werknemer zich prettig voelt, ze creatiever en productiever zijn, ze zitten er immers 8 uur per dag. Hoe fijn is het, dat je als werknemer inspraak hebt in hoe jou kantoor eruit mag gaan zien! Ik breng de verschillende visies van jouw medewerkers samen, en zorg voor een sfeer waar iedereen zich thuis en verbonden voelt. Een verassend ontwerp dat perfect aansluit bij het concept van je bedrijf maar ook bij je werknemer. Hier voelen ze zich prettig en worden ze gewaardeerd.

Gezamenlijk werkplezier

Klopt de visie van jouw bedrijf en de identiteit van je werknemers bij de uitstraling en sfeer van het interieur binnen je bedrijf?

Ik denk graag met jullie mee, want wie wil er nou niet meer gezamenlijk werkplezier?

Zakelijke opdrachtgevers