Duurzaamheid, circulair, recycling hergebruik en het milieu
Geplaatst op 13 oktober 2020

Duurzaamheid, circulair, recycling hergebruik en het milieu

Ik heb me toch een toffe opdracht! Van kinds af aan ben ik een verzamelaar en kan moeilijk afstand doen van mooie spullen. Ik hergebruik de kleding van mijn zussen (tot ergernis van hen en ook soms van mezelf bij gebrek aan beter) Ik bewaarde mooi stofjes van kleding en maakte er kussens van. 2e hands klinkt bij mij als fantastisch en uniek. Ik ging naar de kiloshop en was een dagje uit en kwam met de meeste fantastische kledingstukken thuis. De kringloop is nog steeds mijn wekelijkse uitje. Op de kunstacademie maakte ik er een sport van om alle werkstukken van afval te maken. Dit wel i.v.m. beperkte budget als student maar ook ben ik altijd gefascineerd geweest over wat mensen weggooien. Zo maakte ik een jurk van binnenbanden van fietsen en van eierschillen maakte ik wandbekleding. Ik hing dagelijks op de kop in containers om iets bruikbaars te vinden.

Wat mij heel boos maakt is dat mensen hun afval overal laten slingeren.

Afgelopen week werd ik uitgenodigd bij een bedrijf dat afval inzamelt in Twente. Ik word zo blij van deze organisatie! De opdracht die ik mag uitvoeren voor hun is echt op mijn lijf geschreven. Met lokale ondernemers die zich bezig houden met recycling iets tofs gaan neerzetten. En ik moet zeggen dat gaat zekerssss lukken! 

Al zoveel ondernemers mogen spreken in Twente die mij verrassen met hun producten en kennis. Ik heb het gevoel dat ik hier nog veel meer mee wil gaan doen in de toekomst. Binnenkort laat ik jullie meer zien en zal ik deze ondernemers aan jullie voorstellen in mijn blog. Uiteraard houd ik je op de hoogte van dit geweldige project! 

Ben je een bedrijf of particulier en heb jij een vraag over duurzaam interieurontwerp of kan ik je ergens anders mee helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op en misschien kunnen we elkaar helpen. 

Zakelijke opdrachtgevers