De ervaring van mijn online brainstorm sessie
Geplaatst op 8 april 2020

De ervaring van mijn online brainstorm sessie

Zo gaaf dat het online toch door kan gaan met mijn werk! Want dat is toch wat ik het liefste doe! Mensen verrassen met mooie interieurplannen.

Deze week ben ik gestart om een online programma op te zetten voor mijn klanten. Ik had mijn eerste opleveringen die online plaatsvonden via Skype of Facetime van klanten die ik al eerder persoonlijke had ontmoet. Mijn eerste online brainstormsessie zit erop. Het was even wennen. Zo raar dat je mensen alleen online spreekt en niet even in het echt een hand kunt schudden. Maar de sessie ging erg goed! Ze namen me met de telefoon via Facetime mee in hun woning en n.a.v. een vragenlijst met hun wensen en uiteraard een duidelijke plattegrond van de ruimte was het prima te doen! 

Hieronder lees je hun ervaring! Daan en Karlien onwijs bedankt in jullie vertrouwen! En mochten je handen ook jeuken om lekker aan de slag te gaan? Bel me voor een online sessie!  Of maar hier een afspraak

Online brainstorm sessie: 

In deze tijd van corona zijn we in plaats van een brainstormsessie aan huis een online brainstormsessie aangegaan. Hier hebben we geen spijt van! We hebben stijl- en inrichtingsadvies gevraagd voor onze woonkamer en keuken. Vooraf hebben we informatie aangeleverd over kleuren en interieurs die ons aanspraken. Aan de hand daarvan had Marloes tijdens de sessie een heel plan klaar dat we samen door hebben gesproken en aansloot bij onze wensen. Erg leuke, gewaagde en creatieve ideeën en genoeg ruimte voor vragen. Heel fijn dat ze gelijk het internet afstruint naar leuke sites met verschillende voorbeelden van lampen, stoelen, tafel, kleden etc. We zijn erg blij met het resultaat van de online sessie en kunnen nu aan de slag met de uitwerking. Wat ons betreft is de online brainstormsessie zeker een aanrader!

Groeten Daan en Karlien

Zakelijke opdrachtgevers