Behang, tegels en raambekleding, ik ben van alle markten thuis
Geplaatst op 3 november 2021

Behang, tegels en raambekleding, ik ben van alle markten thuis

Ik zie zo veel moois voorbij komen. En kan voor mijn klanten heel goed hierin meedenken en keuzes maken. Maar voor ons huis?!

2 weken geleden kreeg ik te horen dat ik een nieuwe toilet heb gewonnen! Ik heb mee gedaan aan een win actie bij Winters en Walter Ik win nooit wat en was dus ook hellemaal in feest stemming! Mijn hoofd tolde van ideeën!

Badkamer make-over

Na 20 jaar trouwe dienst is de toilet wel toe aan vervanging. Maar de badkamer is nog veel meer aan vervanging toe.  Wat als… en zullen we de indeling eens omgooien. Oh gouden kranen en die mooie tegels die we gezien hebben bij Frank en Charlie in de toilet. En ja een bad voor het raam! Maak me gek!

Keuzes

Poeh dat wordt nog wat, want een badkamer kies je niet uit voor 2 jaar. Ik ben er wel al uit dat ik de keuze wil hebben om de wanden half te laten betegelen, zodat ik wel deze vaak kan aanpassen. Of met behang of met een likje verf. Keuzes keuzes, maar gelukkig hebben we nog eerst heel veel andere dingen te doen en kunnen we nog even verder brainstormen wat iedereen hier in huis wenst.

Wordt vervolgd…

Zakelijke opdrachtgevers