5 jaar Roodbosch interieurontwerp & styling
Geplaatst op 3 augustus 2021

5 Jaar Roodbosch Interieurontwerp & Styling ( 14-6-2016).

Gave projecten en mooie opdrachten, leuke klanten en onwijze uitdagingen. Een thuisfront dat flexibel is en altijd meedenkt. Vriendinnen die me soms te weinig zien. 5 jaar, wat gingen ze snel voorbij en wat ben ik iedereen dankbaar en wat heb ik genoten. Nooit gedacht maar natuurlijk wel gehoopt dat ik dit na 5 jaar kan zeggen.

Mooie belevenissen

De mooiste huizen met zwembaden in de tuin.  Een Duitse legergarage die verbouwd wordt tot Loft woning. Een nieuwbouw woning met zitkuil en uitzicht op een prachtig natuurgebied. Soms zou ik willen dat ik er zelf mocht wonen, zo prachtig! Ik kom op plekken en plaatsen die ik nog niet kende en ontmoet allerlei bewoners. Natuurlijk zijn dit niet de meest voorkomende woningen. Maar het zijn wel de woningen die mij het meest bij zijn gebleven, ook omdat er onwijs leuke mensen wonen uiteraard. In de 5 jaar tijd dat ik mijn bedrijf heb, zijn er ruim 250 particuliere klanten voorbij gekomen.

Business 2 business

Uiteraard zijn er ook heel wat zakelijke klanten. Waaronder het Mst, Het Ronald McDonald huis, NovoServe, Woningcorporatie  Vechtdal, Concordia kunst & cultuur, Hofsteenge &Wesseling notarissen, KLOF, Fysiotherapiepraktijk Nusmeier, Socom, Fuego, Twente milieu en Ipskamp printing om maar even wat klanten te noemen.

Een waardevolle tijd

5 jaar waarin ik veel over mezelf leerde, waarin ik voor volle zalen mezelf moest presenteren met knikkende knieën. Een tijd waarin ondernemer werd, want dat was ik echt niet. Blij ben met wat ik doe en mezelf constant probeer uit te dagen. 5 jaar waar ik  voor mezelf heel erg op zoek moest naar balans tussen werk en prive. 5 jaar van weinig slaap en steeds meer mijn eigen grenzen proberen te bewaken. 5 jaar van kantoorpand, corona, naar werkplek op slaapkamer. 5 jaar onzekerheid over inkomen. 5 jaar met heel veel stageaanvragen. 5 jaar om nooit te vergeten…

Zin in de toekomst!

Ik teken voor nog veel meer van deze mooie jaren van groei, ontwikkeling, zelfontplooiing en vooral het maken van mooie ontwerpen voor mijn leuke klanten. Kom maar op met nog veel meer mooie opdrachten want ik heb er zin in! 

Zakelijke opdrachtgevers