Recensies


Via via kwam ik met Marloes Bosch in contact. Voor Concordia was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met de verbouwing van de kleedkamers (2 stuks) van ons theater. Deze kleedkamers bevinden zich in de catacomben van ons pand en zagen er tamelijk sfeerloos en ongezellig uit. Niet het onthaal wat wij de artiesten die bij ons komen optreden wilden bieden. En hoewel ik zelf graag bezig ben met het vormgeven van interieurs, had ik hier de behoefte om er een professional bij te halen die met creatieve oplossingen van deze ruimtes praktische en tegelijkertijd  originele en inspirerende plekken kon maken. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek had ik alle vertrouwen in Marloes. Ik had direct de indruk dat zij aanvoelde wat ik bedoelde. Ze heeft goed geluisterd, mij de ruimte gegeven, en er vervolgens haar interpretatie op losgelaten en een ontwerp gepresenteerd waarin alle wensen vertaald waren, binnen het beschikbare budget. Ook de praktische begeleiding van de verbouwing, die we gezamenlijk op ons genomen hebben, verliep plezierig. Helder, korte lijnen, geen verrassingen achteraf. In een notendop: ik ben heel tevreden over de samenwerking met Marloes en kan haar van harte aanbevelen. Ook krijgen we veel complimenten van de artiesten over onze mooie en originele kleedkamers.


Miranda van Beurden, Concordia


Met haar aanstekelijke enthousiasme en creatieve ideeën heeft Marloes ons enorm geholpen met de inrichting van ons nieuwe notariskantoor. We zijn heel blij met de eigentijdse gestylde inrichting die ons kantoor, mede door de persoonlijke inbreng van Marloes en onszelf, een heel duidelijke eigen identiteit geeft, waarmee we ons onderscheiden van andere notariskantoren. Bedankt Marloes!


Ilone Huiskes, Notariskantoor Hofsteenge en Wesseling


Zo Blij dat marloes heeft geholpen met KLOF! Ze heeft zoveel ervaring en nuttige tips! Maar bovenal vond ik dat Marloes zich heel goed kon inleven in mijn wensen voor KLOF, het klikte meteen. Het liefste wil ik elke maand wel een winkel openen met Roodbosch interieurstyling! Bedankt Marloes😘

 
Lars Spiele, Klof


De meerwaarde van Marloes zit in haar expertise/ kennis van een ruimte zien en voelen en gelijk het juiste plaatje kunnen schetsen. Enorm creatief inzicht en gevoel voor inrichting. Wat Marloes uitstraalt dat is ze en dat geeft ze ook! Dus creatief, betrokken, vrolijk en een aanpakker.


Wendy de Wit, Happy Workspace


Ik wil Marloes heel erg bedanken voor alles. Haar moodboard was een grote inspiratiebron voor mijn praktijk, mijn nieuwe logo en mijn huisstijl. Hierbij was ze ook nauw betrokken. Marloes heeft echt een passie voor wat ze doet. Ze luistert goed en is een kei in het vertalen van mijn wensen naar interieur en sfeer. Ze heeft echt gave ideeën. Zo begon ze over een bar in de praktijk voor sapjes. Ze is enthousiast en heel betrokken. Ik kon haar altijd bellen, geen vraag was haar te gek. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik krijg iedere dag positieve reacties van mijn cliënten. Ik kan Marloes van harte aanbevelen.


Marloes Mulder, Diëtistenpraktijk Fuego


Dankzij jouw hulp zijn wij goed verder geholpen om meer eenheid en eigenheid te krijgen in ons huis. Wij waren blij verrast met jouw adviezen.
We konden in een paar uur tijd al onze vragen op jouw afvuren en niks was jou te veel. Je bent eerlijk, geduldig en doortastend.
Dankzij de brainstormsessie hebben wij nu een knus huis, met een warme uitstraling. We zijn dankzij jou iets meer gaan experimenteren met gewaagde spullen. Door vormen en kleuren te combineren wordt het resultaat veel speelser en minder saai. Kleine aanpassingen hadden een groot effect. Bijvoorbeeld een rond vloerkleed i.p.v. een rechthoekige. Zo hebben wij ook ons tv meubel verwijderd, om meer ruimte te creëren.
Je had veel goede adressen en websites voor ons om spullen aan te schaffen en je wist meteen goede artikelen bij onze wensen te vinden.
Ik kan iedereen die veranderingen wil aanbrengen in zijn/haar huis aanbevelen om een brainstormsessie met jou te doen. Het bespaart zo veel zoekwerk en je kan meteen aan de slag met alle tips.

Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

Wouter en Marieke


Toen wij onze woning kochten hebben wij alle meubels meegenomen zoals we ze hadden, toch bleef het knagen dat het donker en kleurloos was. Samen kwamen we er maar niet uit wat het dan wel moest worden, totdat we Marloes vonden. Zij kwam heel enthousiast bij ons binnen met allemaal leuke creatieve ideeën! Ze wilde ontzettend veel van ons weten om ons goed te leren kennen en is er heel goed in geslaagd om onze beide woonstijlen te combineren in een ontwerp waar wij beide ontzettend blij mee zijn en zelf ook erg enthousiast van worden. Daarbij ook een ideale shoplist zodat we zo de meubels gemakkelijk konden kopen, ze houd overal rekening mee! Inmiddels zijn we druk bezig geweest en is ons huisje zo goed als af! Het resultaat is prachtig echt een heel gezellig en knus huis geworden precies wat we altijd al wilden!

Nynke en Mathijs


Samen met Marloes een brainstorm gehad voor de kamer van ons zoontje (4) en onze eigen slaapkamer. Naar aanleiding van mijn Pinterestbord kwam Marloes gelijk met een aantal ideeën, die aansloten bij mijn wensen. Ze denkt echt met je mee en heeft concrete ideeën waardoor ik nu echt aan de slag kan. Ook super handig dat zij allerlei leuke lampen, kleden, krukjes etc wist te vinden in verschillende webshops. Ik hoefde ze alleen nog maar te bestellen, zo handig!

Lian Nijhuis


Vorig jaar zomer hebben we de knoop doorgehakt om een huis te bouwen. Op dit moment is de tekening van de architect klaar. Tja en dan. De tekening ligt er maar er komen heel veel vragen naar boven: is de indeling wel goed, wordt het wel sfeervol, is het wel praktisch, hoe zou iets staan.
Het huis staat er nog niet, dus je moet vanaf een papiertje beslissingen gaan nemen over inrichting, kleuren, materialen etc. Onze architect is een zeer bekwame tekenaar maar hij is niet van “de binnenkant”. En dan ga je twijfelen.
Maar twee jaar geleden hadden we Marloes gevraagd om onze sfeerloze keuken, sfeervol te maken. En dat is haar gelukt! Kleur, warmte, gezelligheid. Nog steeds blij mee.
Ok…. Ons nieuwe huis bestaat alleen nog maar op papier, maar Marloes kan hier hopelijk iets mee.
Gebeld, afspraak gemaakt en pats boem, daar zit ze aan de keukentafel. En ja, vanaf het eerste moment is duidelijk dat we haar niet te vroeg hebben gevraagd.
Ook al bestaat het huis alleen nog maar op papier, ze kijkt of de indeling wel handig voor ons is.
Ze zet ons aan het denken over licht, kleur, akoestiek, materiaal etc. Ze vraagt door en meet van alles uit.
Zij is de persoon die we nodig hebben op dit moment. Ze maakt ons er van bewust dat we moeten nadenken over materialen. Waarom wel/ geen betonvloer? Hoge nok dus we moeten nadenken over akoestiek. Welke materialen werken dempend of welke materialen versterken juist het geluid.
Gebruik ronde vormen omdat de indeling hoekig is. Veel ramen dus veel licht. Mooi, maar hoe blijft het licht in huis zonder dat je last hebt van de zon. De vloer en de keuken zijn de basiselementen. En waar en hoeveel stopcontacten en aansluitingen? Wat spreek je af met de installateur. Van daaruit kun je verder. Kortom na anderhalf uur, weten we dat de indeling van ons nieuw te bouwen huis goed is, maar nog veel meer dan dat. Zij beschikt ook over een groot netwerk van creatieve mensen die bijzondere of unieke producten maken.
Dus als iemand vraagt of het vroegtijdig inzetten van een stylist meerwaarde heeft? Ja, altijd doen! Eigenlijk zou een architect moeten adviseren om in een vroeg stadium een stylist in te zetten.
En het fijne van Marloes is, dat zij heel flexibel is. Zij biedt verschillende diensten aan.
Kortom maatwerk passend bij ieder budget. Marloes mooi! Blij met jou.

Jolanda en Raymond


Mijn man en ik hebben nogal uiteenlopende ideeën over de inrichting van ons huis. Hij fladdert van barok naar industrieel en ik ben meer van het retro en kringloop. We hebben ideeën te over maar doen (durven) uiteindelijk niets omdat we zelf ook wel zien dat de losse flodders niet zullen leiden tot één geheel. Eind 2014 is onze 15 jaar oude bank dringend aan vervanging toe. En na lang zoeken vinden we een nogal gewaagde (gekleurde) bank waar we allebei direct verliefd op zijn. Eenmaal geleverd zijn we de wanhoop nabij. De bank is het enige mooie in ons kale witte huis!
Op een verjaardag in 2015 komen we aan de praat met Marloes en er werd een vrijblijvende afspraak gepland. En al moesten we wel even loskomen van onze eigen uiteenlopende ideeën, onze losse flodders werden tijdens deze afspraak al veel meer één geheel. Een interieur stylist in de armen nemen klonk voor ons destijds als iets dat behoorlijk decadent is. Iets dat alleen mensen met heel veel geld doen.
We hebben dan ook echt wel even getwijfeld over het geven van de opdracht.
Zoals blijkt hebben we de sprong gewaagd. Marloes ging voor ons aan de slag en al snel lag er een uitgebreid plan en we konden aan de slag. Geen muur bleef wit en zelfs de houten vloer werd geschilderd. De meubels kwamen op je juiste plek te staan, lampen opgehangen en met accessoires werd het echt een sfeervol geheel. Eindelijk was ons huis af! En hebben we helder wat onze stijl is. En in tegenstelling tot onze verwachting bij een door een stylist gemaakt plan, werden veelal alle bestaande/verzamelde spullen ingetekend en op een goede plek gezet. Een beperkte shoplist met betaalbare spullen (lampen, kleden, kussens) maakte dat ons huis, zonder een al te grote financiële investering, af was. Eindelijk! En dat veelal met spullen die reeds in ons bezit waren.
Toen we begin 2018 een ander huis kochten hebben we dan ook geen moment getwijfeld over het inzetten van de diensten van Marloes.

Merel en Patrick 


Over een tijdje is ons nieuwbouwhuis dan eindelijk klaar. Leuk zo’n nieuw huis, maar met de inrichting konden we wel wat hulp gebruiken. We hadden zelf wel wat ideeën, toch wisten we niet goed hoe we daar een geheel van moesten maken. Tot we Marloes vonden. Haar enthousiasme en creativiteit werkte aanstekelijk en ze begreep meteen welke stijl wij leuk vinden. Ze maakte  een moodboards, handige plattegrondjes en shoplist zodat we zelf meteen konden gaan shoppen. Wij zijn heel blij dat Marloes ons geholpen heeft en kunnen haar van harte aanbevelen!

Wendy en Wout


Zeer tevreden na een advies gesprek met Marloes. Na twee jaar verbouwd te hebben in ons huis en muren doorgebroken te hebben, ontstonden er andere ruimtes in ons huis. We hadden hier wel al ideeën over maar nu we aan het echte inrichten toekwamen, liepen we een beetje vast. We hadden teveel ideeën en vonden teveel leuk. Marloes heeft ons erg geholpen door het kaf van het koren te scheiden, ons op weg te helpen met het kleuren pallet en nam meteen stalen mee van gordijnen en liet ons veel inspirerende en bruikbare voorbeelden zien. Vooral heeft ze ons laten nadenken over invulling van de ruimtes en gezorgd dat we onze vaste denkbeelden durfden los te laten. Ze gaf ons een aantal opties en daar zijn we eigenlijk meteen mee aan de slag gegaan. Na het gesprek zijn we meteen gaan schuiven met de meubels en zelfs met onze oude spulletjes voelde het al meteen stukken beter. Nu kunnen we rustig op zoek gaan naar kleuren en verdere inrichting van ons huis. Marloes heeft ons goed geholpen de volgende stap te zetten en te durven kiezen. Ze was erg enthousiast en behulpzaam en heeft goed geluisterd  naar ons verhaal. Ze neemt een vrolijke energie mee het huis in en helpt je op weg met haar professionele blik. 

Sharon en Bart


Langzaamaan wordt het super ben weer helemaal verliefd op mijn huis. We hebben alle nieuwe meubels en ik ben heel erg blij, de kleuren op de muren en schouw zijn ook erg mooi. We zijn er super blij mee!

Joanne en Bernardo


Marloes wat ben ik blij dat ik jou gevraagd heb. Ik wist dat je gebruik maakt van combi oud en nieuw en dit spreekt me zo erg aan. Het moodboard wat je voor ons hebt gemaakt vind ik erg bijzonder en verrassend. Dit biedt mij een focus op een woonstijl die ik me eigen kan maken. Zonder jou had ik die keuze qua kleuren en materialen niet kunnen maken. Het geeft mij houvast en het is betaalbaar en haalbaar. Door de fijne tips die je me gaf per hoek van de kamer is dit gewoon kant en klaar maatwerk met handleiding om nu zelf verder mee aan de slag te gaan. Super bedankt hiervoor.

Nicole en Ronny 


Een nieuw huis, een nieuw begin..Maar waar moet je nu beginnen? Een beetje hulp kon ik dan ook wel gebruiken.
Ik kwam al vrij snel bij Marloes terecht. Haar aanpak en stijl spraken mij meteen aan en vanaf onze eerste kennismaking ben ik ontzettend blij dat ik haar heb gevraagd.
Wat een enthousiasme en creativiteit!
Vanaf het begin had Marloes niet alleen oog voor mijn wensen maar ook voor die van Rik (die er nog wel eens anders in staat dan ik).
Ze heeft een sfeervolle woonkamer gecreëerd waarin het hele gezin zich thuis voelt. Tot in de detail heeft ze mij geholpen met het uitkiezen van de kleuren op de muur, de meubels, raamdecoratie en lichtplan. En met haar shoppinglist was het ook nog erg makkelijk om alle items te vinden. Scheelde mij ook enorm veel tijd, want hierdoor heb ik bijna geen winkel van binnen gezien!
Op een creatieve manier heeft ze de wensen van Rik en mij weten te combineren binnen het gestelde budget.
Tijdens het hele project hebben we veel persoonlijk contact gehad voor vragen en suggesties wat erg prettig was.
Bedankt Marloes, voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!

Harijati en Rik


Via het woonblad van VTwonen kwamen we uit bij Marloes. We maakten een kennismakingsafspraak bij ons thuis. Marloes was gelijk enthousiast en kwam met allerlei tips en ideeën. Gaaf! Aan de hand van onze moodboards maakte Marloes een ontwerp, met plattegrond en shoppinglist. Ook een lichtplan werd meegenomen. We durfden het aan: niet stapje voor stapje, maar gelijk de hele keuken en kamer aanpakken! In de tussentijd bleef Marloes met ons meedenken. Zelfs als we in de bouwmarkt stonden en we niet wisten welk soort verf we het beste konden gebruiken: even bellen of een appje naar Marloes, en we konden weer verder.
En zie hier het resultaat. Een gezellige sfeer, modern en warm. Wij zijn blij.

Jos en Renate


Begin dit jaar was de tijd rijp voor een totale verbetering van mijn woonkamer. Voor een mooie inrichting kon ik zeker wel hulp gebruiken. Ik keek vaak verlekkerd naar vt wonen en zou wensen dat ze zonder camera mijn woonkamer zouden veranderen. Maar ook in Enschede zijn stylistes die je behulpzaam kunnen zijn en ik kwam via, via bij Marloes terecht. Allereerst kwam ze bij me thuis om de sfeer te proeven en mijn wensen aan te horen. Ik kwam al snel tot de conclusie dat Marloes, mede door haar prettige omgang en de ideeën die ze had, voor mij de juiste persoon was. Met Marloes heb ik zeer uitgebreid mijn kleuren bepaald bij mij thuis aan de hand van vele kleurstalen. Daarna bekeken welk meubilair perse moest blijven (bureau met computer was nog wel een dingetje). Een volledig ingekleurd plan was weldra klaar. Het leek me prachtig. En ze gaf ook goed advies over, structuur en kleur van muren en plafond, vensterbanken halveren, andere deurkrukken enz. Voor de vloer had ik verschillende keramische parketplaten in huis gehaald en kwam ze me adviseren, wat resulteerde in een zeer goede keuze. Marloes heeft me ook geholpen met het uitkiezen van de meubels en lampen en voor vragen was ze makkelijk benaderbaar. De kleurcombinatie, door de hele kamer heen, is bijzonder harmonieus geworden, daar moet je echt wel kijk op hebben.
Al met al heeft Marloes het hele proces begeleid en is mijn donkere woonkamer veranderd in een licht, droog en niet muf, en MOOI vertrek.
Het was mij alleen nooit gelukt om dit zo te bewerkstelligen. Van elke, ja elke bezoeker, van jong tot oud, krijg ik complimenten over deze METAMORFOSE.
Deze credits komen jou voornamelijk toe: bedankt Marloes.

Anny


Brainstormsessie

Inspiratie, ideeën en advies voor 2 uur
Direct advies bij jou thuis
Antwoord op al je interieur vragen

Ik maak graag kennis met je...

Vraag aan