Roodbosch blog voor en na nynke en mathijs
Geplaatst op 14 november 2019
Foto verbonden met tekst rechts

Voor en Na van Nynke en Mathijs.

Ruim een jaar geleden alweer was mijn eerste kennismaking met Nynke en Mathijs.  Ik kwam binnen in een vrij donkere woonkamer met donkere wanden, te groot vierkant donker meubilair en te weinig verlichting. Dit was mijn eerste indruk. Uiteraard was ik daarom ook niet voor niets uitgenodigd!

Ze wilden graag iets anders, meer licht en lucht. Een interieur met meer persoonlijkheid. Mathijs heeft een voorliefde voor elpees, retro en grafische prints. Nynke houdt van haar katten, de kleur roze, en Scandinavisch. Beiden houden ze erg van reizen. Er moet kleur in en (een must) katproof meubilair en voldoende opbergruimte voor boeken en elpees en meer groen in de vorm van planten.

N.a.v. mijn plan zijn ze aan de slag gegaan in hun eigen tempo. Alle wanden werden eerst gewit en daarna werd de lambrisering geschilderd in de kleur Dix Blue van Farrow & Ball. Met hun shoplist, verlichtingsplan en plattegrond konden ze via links online alles bestellen en n.a.v. de plattegrond ze op de plek zetten. Uiteraard is er in mijn shoplist rekening gehouden met de bank en fauteuil welke eerst uitgeprobeerd moeten worden i.v.m. zitcomfort. Deze werden geshopt in de door hun aangegeven winkels.

Tussentijds hebben we veel online contact gehad over de stand van zaken. Ruim een maand geleden was ik op bezoek bij ze om eindelijk eens foto’s te maken en bij te kletsen.

Zie hier het resultaat en hun recensie,

Toen wij onze woning kochten hebben wij alle meubels meegenomen zoals we ze hadden, toch bleef het knagen dat het donker en kleurloos was. Samen kwamen we er maar niet uit wat het dan wel moest worden, totdat we Marloes vonden. Zij kwam heel enthousiast bij ons binnen met allemaal leuke creatieve ideeën! Ze wilde ontzettend veel van ons weten om ons goed te leren kennen en is er heel goed in geslaagd om onze beide woonstijlen te combineren in een ontwerp waar wij beide ontzettend blij mee zijn en zelf ook erg enthousiast van worden. Daarbij ook een ideale shoplist zodat we zo de meubels gemakkelijk konden kopen, ze houdt overal rekening mee! Inmiddels zijn we druk bezig geweest en is ons huisje zo goed als af! Het resultaat is prachtig. Het is echt een heel gezellig en knus huis geworden, precies wat we altijd al wilden!

Mathijs en Nynke

Iets wat mij heel vaak opvalt als ik bij mensen thuiskom is dat er veel vierkante vormen in huis staan die een soort dichte blokken in het huis creëren. En een gebrek aan verlichting. Kan ik je helpen om over jouw lichtplan mee te denken? Dit kan tijdens een brainstormsessie of als onderdeel van interieurplan. Neem contact met me op en plan een gratis intake.