Nieuwbouw
Geplaatst op 8 maart 2019

Heeft het vroegtijdig inzetten van een stylist bij nieuwbouw meerwaarde?

Foto verbonden met tekst rechts

Hier de verhalen van 2 klanten van Roodbosch:
Aan het woord Jolanda en Raymond en Wout en Wendy .
Beide gaan ze nieuw bouwen,

“Vorig jaar zomer hebben we de knoop doorgehakt om een huis te bouwen. Op dit moment is de tekening van de architect klaar. Tja en dan. De tekening ligt er maar er komen heel veel vragen naar boven: is de indeling wel goed, wordt het wel sfeervol, is het wel praktisch, hoe zou iets staan.
 Het huis staat er nog niet, dus je moet vanaf een papiertje beslissingen gaan nemen over inrichting, kleuren, materialen etc. Onze architect is een zeer bekwame tekenaar maar hij is niet van “de binnenkant”. En dan ga je twijfelen.
Maar twee jaar geleden hadden we Marloes gevraagd om onze sfeerloze keuken, sfeervol te maken. En dat is haar gelukt! Kleur, warmte, gezelligheid. Nog steeds blij mee.
Ok…. Ons nieuwe huis bestaat alleen nog maar op papier, maar Marloes kan hier hopelijk iets mee.
Gebeld, afspraak gemaakt en pats boem, daar zit ze aan de keukentafel. En ja, vanaf het eerste moment is duidelijk dat we haar niet te vroeg hebben gevraagd.
Ook al bestaat het huis alleen nog maar op papier, ze kijkt of de indeling wel handig voor ons is.
Z e zet ons aan het denken over licht, kleur, akoestiek, materiaal etc. Ze vraagt door en meet van alles uit.
Zij is de persoon die we nodig hebben op dit moment. Ze maakt ons er van bewust dat we moeten nadenken over materialen. Waarom wel/ geen betonvloer? Hoge nok dus we moeten nadenken over akoestiek. Welke materialen werken dempend of welke materialen versterken juist het geluid.
Gebruik ronde vormen omdat de indeling hoekig is. Veel ramen dus veel licht. Mooi, maar hoe blijft het licht in huis zonder dat je last hebt van de zon. De vloer en de keuken zijn de basiselementen. En waar en hoeveel stopcontacten en aansluitingen? Wat spreek je af met de installateur. Van daaruit kun je verder. Kortom na anderhalf uur, weten we dat de indeling van ons nieuw te bouwen huis goed is, maar nog veel meer dan dat. Zij beschikt ook over een groot netwerk van creatieve mensen die bijzondere of unieke producten maken.
Dus als iemand vraagt of het vroegtijdig inzetten van een stylist meerwaarde heeft? Ja, altijd doen! Eigenlijk zou een architect moeten adviseren om in een vroeg stadium een stylist in te zetten.
En het fijne van Marloes is, dat zij heel flexibel is. Zij biedt verschillende diensten aan.
Kortom maatwerk passend bij ieder budget. Marloes mooi! Blij met jou. “

"Over een tijdje is ons nieuwbouwhuis dan eindelijk klaar. Oplevering wordt verwacht eind mei.
Leuk zo’n nieuw huis, maar met de inrichting konden we wel wat hulp gebruiken. We hebben zelf wel wat ideeën toch wisten we niet goed hoe we daar een geheel van moesten maken. Tot we Marloes vonden. Haar enthousiasme en creativiteit werkte aanstekelijk en ze begreep meteen welke stijl wij leuk vinden. Ze maakte moodboards , handige plattegrondjes en een shoplist zodat we zelf meteen konden gaan shoppen. Wij zijn heel blij dart Marloes ons geholpen heeft en ik kan haar van harte aanbevelen"

Ga je ook nieuwbouwen en zit je vol met vragen en ideeën, weet je niet waar je moet beginnen en kun je maar geen keuzes maken?
Wil je graag enige begeleiding in dit gehele project?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek, wie weet zit ik binnenkort ook aan je keukentafel!