Mijn bouwmarkt fetisj
Geplaatst op 29 augustus 2019

Mijn bouwmarkt fetisj

Ik kom heel vaak bij de bouwmarkt. Voor mij is het net een snoepwinkel vol met inspiratie. Als ik iets voor in huis zoek en ik loop door de paden zie ik allerlei mooie moertjes, boutjes, kleurtjes en materialen en slaat mijn fantasie meteen op hol: want wat zou ik daar allemaal mee kunnen?

Zo waren we al een tijdje op zoek naar een badkamermeubel. Ik wil dan uiteraard niet een standaard badkamerkastje maar iets unieks. Ik had heel Marktplaats al afgestruind voor een mooi vintage dressoir of oude werkbank. Maar overal was wel iets op aan te merken: niet hoog genoeg, niet lang genoeg, niet voldoende opbergruimte. Dat laatste wilden we vooral. Wel zo handig met twee opgroeiende meiden in huis die steeds vaker in de spiegel kijken en lekker willen make-uppen en rommelen. Dus het liefst een groot badkamermeubel met veel opbergruimte, en dat laatste bij voorkeur uit het zicht.

Bij de Karwei viel mijn oog op een zwarte stalen stellingkast…….hmmmmm wat zou ik daar mee kunnen? Nou, opbouwen en in tweeën splitsen, zodat we de twee delen als één meubel naast elkaar kunnen zetten. Daarmee zou ‘ie 1 meter 80 breed zijn en lekker diep voor voldoende opbergruimte en de wasbakken. Tada! 

Ik moest alleen mijn man er nog even van zien te overtuigen, want hij moest er lades in maken en de rest demonteren en opnieuw installeren. Achteraf bleek dat nog best een klus

Maar hé, is ‘ie mooi of niet? Helemaal zelf ontworpen en dus uniek. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee!