Roodbosch blog week 43
Geplaatst op 27 oktober 2021
Roodbosch blog week 43

Laten jullie je kinderen mee beslissen over het interieur?

Ik heb hier 2 dames die daar wel een duidelijke mening over hebben. En als ik dan weer eens de kwast pak of behang is er altijd wel een mening. Hoe is dat bij jullie?

Ons hele huis moet er aan geloven. Ik heb echt de smaak te pakken en ben van beneden naar boven, alles aan het schilderen en behangen. En bijkomend voordeel, ik wordt er oprecht heel blij van om nu eens zelf aan de slag te kunnen. Ik heb een strak plan en dat werkt zo fijn! Maar goed, de meningen hier zijn nogal verschillend over de kleurstellingen die ik kies. Het is meestal ook een kwestie van wennen. Maar ik moet zeggen dat we het nu eigenlijk allemaal mooi vinden.

Kleurrijk

Zo is mijn oudste dochter ineens weer van het roze wat heel lang een no go was. De jongste zit in de blauwe fase. En mijn man houdt heel erg van geel. Niet de minst uitgesproken kleuren. En ik, ik hou van prints uiteraard in kleur. Ja en dat samengevoegd is nu ongeveer het kleurenpallet van ons huis geworden.

Het resultaat

Voor iedereen is er iets om blij van te worden. Toch fijn als iedereen zich echt thuis voelt. En al zeg ik het zelf, het is echt een mooi warm geheel geworden. Ik zeg, we zijn een goed team!

Zijn jullie het ook altijd eens over de interieurkeuzes van elkaar?

Zakelijke opdrachtgevers