Lampje aan, gordijtjes dicht
Geplaatst op 20 oktober 2021
Lampje aan, gordijntjes dicht

Lampje aan gordijntjes dicht.

Ik heb iets met mooie verlichting. Dit kan een mooi lampenkapje zijn van de kringloop of een mooie design lamp. Ik vind echt dat veel mensen dit licht nog niet hebben gezien.

Als ik bij mijn klanten binnen kom is vaak het eerste wat me op valt dat ze vaak te weinig verlichting hebben. En dan heb ik het over de puur functionele verlichting. Laat staan dat er aandacht is besteed aan de armaturen. Meestal zijn het krijgertjes of hangt de lamp er al 10 jaar.

Er is zoveel moois te krijgen op dat gebied. Een lamp mag best wel een eyecatcher zijn in je interieur. Niet eentje waar je vol in de lamp kijkt en daardoor alle aandacht op eist. Maar goede mooie verlichting is echt de kers op de taart vind ik.


Wisselend en toch tijdloos

Hier wisselen de armaturen nog wel eens. Ik knutsel ook wel eens wat in elkaar om zo tot een uniek exemplaar te komen. Op mijn verlanglijstje staat een wandlamp van Valerie Objects maar die is behoorlijk aan de prijs. Met een mooie lamp van bijvoorbeeld de Kwantum of de kringloop kan je me ook heel blij maken hoor. Ik vind het ook super leuk om deze in mijn interieur te mengen. Maar stiekem merk ik dat ik door mijn werk steeds meer bereid ben hiervoor meer te betalen, omdat deze lichtobjecten ook wel tijdloos zijn.

Geen lamp te veel

In mijn geval is het ook wel tricky omdat ik nogal eens wissel, maar ik gooi nooit iets weg en vindt altijd wel een mooi plekje voor elke lamp. Wat mij betreft kun je hier nooit genoeg van hebben. Heb jij het licht al gezien?