Ik wil lente!
Geplaatst op 30 december 2019

Ik wil Lente!

Terwijl iedereen lekker binnen zit bij de kerstboom en s’ avonds het eerste vuurwerk al knalt.  Je zelfs in de stad midwinterhoorns hoort, mijmer ik over de lente. Ik heb zin in de Lente… (sorry ik kan niet wachten). Bloembollen, zonlicht, warmte, s’ avonds en s ’morgens licht en hierdoor veel meer energie.

Ik heb er zo behoefte aan tijdens deze donkere dagen. Vooral aan (zon) licht en energie. Alles lijkt mooier in het licht. Verlichting is daarom ook een essentieel iets. We hebben het nodig! Voor energie, om te ontspannen en om bij te lezen. Dus geniet nu nog maar even van al die mooie kerstlampjes in overvloed. Om straks het zonlicht weer binnen te laten. En mocht je na het verwijderen van alle feestverlichting iets missen? Ik breng graag dat stukje lente en frisheid bij je thuis! Een fris kleurtje op de muur, een goed verlichtingsplan of compleet de boel omgooien. Ik kom je graag een handje helpen!

Met 2 uurtjes advies aan huis (brainstormsessie), pakken we al je puntjes aan en kun je gelijk aan de slag!

 Bron van de foto: Annabel Jeuring

Styling;  Roodbosch interieurstyling