Roodbosch Interieurstyling, blog groen moet je doen
Geplaatst op 11 september 2019

Groen moet je doen!

Zo na de zomer kruipen we weer lekker allemaal naar binnen op de bank. En dan kunnen we wel een beetje groen om ons heen gebruiken. Want planten zorgen voor meer zuurstof, een betere akoestiek, minder stress, een goede luchtvochtigheid en ze zuiveren de lucht. Er zijn zelfs vleesetende planten die de insecten uit de lucht halen. 

In het interieur zijn planten prachtige sfeermakers. Een mooie grote plant kan een echte eye-catcher zijn. In plaats van keurig naast elkaar op de vensterbank kun je ook verzamelingen van allerlei soorten planten maken. Zorg daarbij voor verschillende hoogtes en bladstructuren voor het mooiste resultaat. Je maakt er dan als het ware een compilatie van. Op het moment zijn hangplanten weer helemaal hip (hallo seventies ;-)). Leuk voor onbenutte hoekjes of voor het raam. En heb je wel eens gedacht aan planten in de badkamer of slaapkamer? Zorg er wel altijd voor dat ze voldoende licht krijgen. 

Heb je niet zulke groene vingers vraag dan in het tuincentrum naar planten met weinig onderhoud. Er zijn tegenwoordig ook systemen die het allemaal net iets gemakkelijker voor je maken. Met de Aqua Care set van Elho weet je zeker dat je planten in huis altijd de perfecte hoeveelheid water krijgen. Dus voor geen excuses meer: kom van die bank en vrolijk je huis op met groen. Want groen moet je gewoon doen! Wil jij ook meer groen in je huis maar weet je niet zo goed hoe? Ik help je hier graag bij. Klik op de onderstaande knop om geheel vrijblijvend contact met me op te nemen.