Diep van binnen een heel groot kind
Geplaatst op 28 april 2021

Diep van binnen een heel groot kind

Soms voel ik me nog een klein kind. (die snorretjes plakt op huilende jongetjes)😉 Dat heeft ook zo zijn voordelen. Mijn brein heeft altijd een heel groot voorstellingsvermogen en onwijs veel (kinderlijke) fantasie. Herkennen jullie dat?

Volgens mij blijf je toch altijd diep van binnen een (groot) kind. Afgelopen week was ik bij een opdrachtgever die daar openlijk voor uitkwam. Ook hij fantaseerde er vrolijk op los. Nou ging het wel over een vakgebied waar ik niet zoveel kaas van heb gegeten, technologie en jongensspeelgoed. Het is zo gaaf om in hun wereld mee te mogen kijken, fantaseren en denken. Dus ik ga hier helemaal op los, onwijs veel zin in !

Eigenlijk geld dat voor al mijn klanten, dat je mee gaat in hun wensen en hun belevingswereld. En dat maakt mijn vak zo interessant. Ik kom bij zoveel verschillende mensen en bedrijven over de vloer. Het is elke keer weer een verrassing bij wie je aan de bel staat en wat hun wensen zijn. Dan is een beetje empathie en aanpassingsvermogen ook wel handig .

Maar ik blijf altijd mezelf! Diep van binnen een heel groot kind 😉 (die snorretjes plakt op huilende jongetjes) En zo kwam mijn vriendin met nog een snor @bancaatje