bucketlist dingen roodbosch
Geplaatst op 18 december 2019

Bucketlist dingen

Zo tegen het einde van het jaar denk ik altijd even na over wat er dit jaar allemaal gebeurd is. Wat is er gerealiseerd van al mijn plannen? Op mijn bucketlist op werkgebied staat al een tijdje op mijn lijst om iets te gaan doen voor kinderen. Een kinderdagverblijf, school of een zorginstelling. Lijkt me zo tof. Een hotel, kroeg, en een kapsalon lijken me trouwens ook fantastisch om te doen.

In april dit jaar kreeg ik een telefoontje; Of ik met nog 2 andere partijen een presentatie wil geven voor iets met zieke kinderen en ouders (meer mag ik er helaas nog niet over zeggen). Mijn hart maakt een sprongetje! Wauw ik vind het zo gaaf dat ik aan deze pitch mag deelnemen. Maar eerst maar eens een tof ontwerp op tafel leggen!

In mei houd ik mijn pitch en laat ik mijn ontwerp zien. Heel spannend (ik zal je de details besparen van de ochtend voor de pitch die ik vol met zenuwen op het kleinste kamertje van ons huis doorbreng). En wat zijn ze enthousiast! Ik heb deze onwijs mooie opdracht gekregen! Ik loop naar buiten en pink een traantje weg…nu weer trouwens.

Ineens realiseer ik me dat mijn lang gekoesterde droom om iets voor kinderen te doen al vanaf mei loopt (en ik er nog niks officieel over naar buiten mag brengen). Maar…vanaf 9 januari 2020 mag ik het officieel van de daken gillen! Dan mag ik bekend maken waar ik al een hele tijd mee bezig ben achter de schermen. Over hoe dit gehele proces is verlopen, het zoeken naar sponsoren voor deze stichting. Hoe overweldigend het is dat er zoveel lokale ondernemers kosteloos hierin hun steentje gaan bijdragen.

Ik hou je op de hoogte!

En voor 2020…, school, kinderdagverblijf, hotel, kroeg of kapsalon kom maar door!