• Home
  • Blog
  • Akoestiek in bedrijfsruimtes en op kantoor
Akoestiek in bedrijfsruimtes door Roodbosch Interieurstyling
Geplaatst op 23 oktober 2019

Akoestiek in bedrijfsruimtes en op kantoor.

Bij bedrijven en in kantoren heb je vaak te maken met grote oppervlaktes en hard meubilair. Het gebruik van een vloerkleed of gordijnen is niet iets wat je hier overal kan toepassen. Maar juist voor een bedrijf waar meerdere mensen tegelijk aan het bellen en overleggen zijn in 1 ruimte is de akoestiek erg belangrijk. Je personeel moet zich immers goed kunnen concentreren en niet telkens worden afgeleid. Hierdoor ontstaan namelijk irritaties en stress.

Voor je bedrijf zou je kunnen werken met akoestische wandpanelen (of een mos of kurk wand), akoestische scheidingswanden of roomdividers in de vorm van een open kast met planten.Een zachte vloer of een gevreesd vloerkleed, en vergeet ook niet het plafond. Er zijn akoestische lampen en akoestische plafond panelen

Of groene hangende planten aan het plafond.En zorg bijvoorbeeld voor zachte materialen, bv  bureaustoelen met een stoffen bekleding, deze absorberen ook geluid. Kortom wil iedereen rustig kunnen werken en niet het gevoel hebben dat je s’avonds moe thuis komt van een kermis..

Akoestiek is echt belangrijk voor thuis en op je kantoor. Wil je meer info over wat ik hierin voor jou kan betekenen en hoe je goede akoestiek sfeervol kan toepassen in jou interieur of kantoor? Neem dan contact met me op voor een gratis intake gesprek.