Interieuradvies voor bedrijven / zakelijk interieuradvies

Waarom interieuradvies voor bedrijven?

Of het nu gaat om een zorginstelling, een woningbouwvereniging een yogaschool of een kroeg iedereen wil zich er prettig voelen en welkom voelen! Er is bewezen dat wanneer uw werknemer zich prettig voelt, ze creatiever en productiever zijn, ze zitten er immers 8 uur per dag! Het bedrijf is je visitekaartje wanneer mensen zich er thuis voelen. Mensen moeten zich welkom voelen! Dit geld voor je klant maar ook voor je werknemer.

Klopt de visie van het bedrijf en de identiteit bij de uitstraling en sfeer van het interieur binnen je bedrijf? Het concept van je bedrijf moet natuurlijk perfect kloppen bij de klant die je wilt aan spreken. Wil je weten wat Roodbosch Interieurstyling voor jouw bedrijf kan betekenen nodig me dan uit!

Wat levert dit zakelijke interieuradvies voor mij op als bedrijf?

Een  verassend ontwerp leveren dat perfect aansluit bij het concept van je bedrijf. Je identiteit en uitstraling sluiten naadloos aan bij je interieur zodat jij de juiste klant aanspreekt. Wanneer de sfeer goed is verkoop je meer, blijf je klant terugkomen omdat het gewoon klopt! Hier voelen ze zich thuis en zijn ze op het juiste adres. Of het nu gaat om een zorginstelling, een woningbouwvereniging een yogaschool of een kroeg iedereen wil zich er prettig voelen en welkom voelen! Ik breng de verschillende visies van je personeel samen, en zorg voor een sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Minder ziekteverzuim onder je personeel meer productiviteit meer creativiteit.

Wil je meer informatie of  kennismaking neem contact met me op. 

Hieronder enkele voorbeelden van zakelijk projecten waar Roodbosch Interieustijling voor gewerkt heeft.

Wat zijn de mogelijkheden als ik Roodbosch inschakel?

 • Lichtplan
 • Moodboard
 • Kleurenplan wanden
 • Keuze bepaling raambekleding
 • Inkoop accessoires en/of Meubilair
 • Een plattegrond met nieuwe indeling 2D
 • Werkomschrijving aanleveren aan uitvoerende partijen, zoals schilder/elektricien/timmerman
 • Het uittekenen van maatwerk
 • Een 3 D plan
 • Begeleiden van het gehele project
 • De ruimte geheel laten inrichten (afstyling)
 • Begeleiden van het gehele project
 • Offertes aanvragen bij derden.

Wil je kennismaken met Roodbosch interieurstyling, plan dan een


Foto verbonden met tekst rechts

SOCOM

Opdracht:

SOCOM, een Ict en security bedrijf die eind 2019 een nieuwe vestiging opent in het oude Rabobank pand aan de Raffeissenstraat in Enschede.

Mike de eigenaar vroeg me mee te denken om het een stuk knusser warmer en gezelliger te gaan maken.

Er moeten wanden geplaatst worden voor meer privacy en voor de rest krijg ik geheel de vrije hand, uiteraard wel rekening houdend met het gestelde budget, de kleuren en stijl passend bij het bedrijf .

De wens van de klant is om het redelijk budget vriendelijk te houden en ook hierin zelf de handen uit de mouwen te gaan steken, middels shoplijsten.

Uiteraard is alles bespreekbaar.

Inmiddels zijn we in week 3 2020 hier gestart, oplevering en foto’s volgens binnenkort.

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

IPSKAMP PRINTING / BOEKENGILDE / GILDEPRINT

Opdracht:

Peter van de Boekengilde is een klant van het eerste uur en hij belde me. Ze gaan verhuizen naar een ander pand. Zijn personeel gaat mee verhuizen van de Boekengilde/Gildeprint naar Ipskamp printing. Een hele verandering voor al het personeel. Hij wil dat iedereen zich daar ook gelijk gaat thuis voelen.

De huiselijke open sfeer die bij de Boekengilde gecreëerd is wil hij graag meenemen naar dit pand. Na enige aanpassingen in het pand is nu de sfeer aan de beurt.

We starten deze opdracht met moodboards voor de nieuwe look en feel van het pand

Peter Hendriks, 

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

WONINGCORPORATIE DE VESTE OMMEN EN ENSCHEDE

Opdracht:

In 2016 had De Veste de doelstelling om het gehele kantoor te verbouwen en te laten aansluiten bij de nieuwe merkidentiteit. Waarin het samenwerken, elkaar ontmoeten, flexibel werken op een compleet andere wijze vorm zou krijgen. Door technische omstandigheden van het pand, kon de verbouwing helaas niet doorgegaan. Hoewel De Veste nu het pand niet compleet kan laten aansluiten op de merkidentiteit – het kantoor is verouderd qua inrichting en niet meer functioneel. De Veste wil de ontmoetingsplaatsen anders inrichten. Daarnaast willen ze wel flexibel gaan werken op nieuwe werkplekken.

Aan mij de vraag om De Veste te adviseren over de inrichting van de ontmoetingsplaatsen, de entree en de kantine. En vervolgens zorg te dragen voor het inkoop- en inrichtingstraject.

Nav mijn presentatie en hun enthousiasme hierover is er toch besloten het hele pand te gaan aanpakken.

Woningcorporatie De Veste
Forbo

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

KLOF

Opdracht:

Voor Lars Spiele mocht ik aan de slag met zijn droom.
Het openen van zijn eigen stoere mannenwinkel zoals hij het zelf noemt.
Met als uitgang punt jeans op nr 1.
Er moet een jeansbar komen, waar ook een lekker kopje koffie kan worden gedronken.
Een gedeelte voor een barbier en/of baardzaken.
Ruime paskamers, en plek voor armbandjes, zonnebrillen, sokken, tassen e.d.
En een welbekende grote schoenenwand.
Een heuze hangplek met groot beeldscherm, en een etalage/podia voor bandjes.
Een plek voor woonartikelen, meubels en accessoires,
Lars zit vol geweldige ideeën!

Zo te gek dat ik dit samen met hem heb mogen verwezenlijken!
Lars is 24 augustus open gegaan met zijn winkel KLOF!

KLOF

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

CONCORDIA KUNST & CULTUUR

Opdracht:

Concordia heeft me gevraagd mee te denken over de kleedkamers van de artiesten en de gang naar het podium. Er is behoefte aan meer sfeer en warmte passend bij het theater. Ook vindt Concordia dat de artiesten meer mogen zien van Twente. In samenwerking met de Twentse landschap fotograaf Vincent Croce gaan we de wanden aanpakken, zodat artiesten uit heel Nederland het mooie Twente kunnen zien in deze catacombe.

Miranda van Beurden, Concordia

Recensie:

Via via kwam ik met Marloes Bosch in contact. Voor Concordia was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met de verbouwing van de kleedkamers (2 stuks) van ons theater. Deze kleedkamers bevinden zich in de catacomben van ons pand en zagen er tamelijk sfeerloos en ongezellig uit. Niet het onthaal wat wij de artiesten die bij ons komen optreden wilden bieden. En hoewel ik zelf graag bezig ben met het vormgeven van interieurs, had ik hier de behoefte om er een professional bij te halen die met creatieve oplossingen van deze ruimtes praktische en tegelijkertijd  originele en inspirerende plekken kon maken. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek had ik alle vertrouwen in Marloes. Ik had direct de indruk dat zij aanvoelde wat ik bedoelde. Ze heeft goed geluisterd, mij de ruimte gegeven, en er vervolgens haar interpretatie op losgelaten en een ontwerp gepresenteerd waarin alle wensen vertaald waren, binnen het beschikbare budget. Ook de praktische begeleiding van de verbouwing, die we gezamenlijk op ons genomen hebben, verliep plezierig. Helder, korte lijnen, geen verrassingen achteraf. In een notendop: ik ben heel tevreden over de samenwerking met Marloes en kan haar van harte aanbevelen. Ook krijgen we veel complimenten van de artiesten over onze mooie en originele kleedkamers.

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

HAPPY WORKSPACE

Opdracht:

Onze wens is om een mooie en inspirerende omgeving te creëren waar op een leuke en laagdrempelige manier mensen met elkaar in contact komen, kunnen werken, elkaar inspireren en trainingen en workshops gegeven kunnen worden. Gewoon net even iets anders dan een kantooromgeving!

Wendy de Wit, Actformorehapiness
Peter Hendriks, Boekengilde

Recensie:

De meerwaarde van Marloes zit in haar expertise/ kennis van een ruimte zien en voelen en gelijk het juiste plaatje kunnen schetsen. Enorm creatief inzicht en gevoel voor inrichting. Wat Marloes uitstraalt dat is ze en dat geeft ze ook! Dus creatief, betrokken, vrolijk en een aanpakker.

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

FUEGO

Opdracht:

Voor mijn diëtistenpraktijk was ik na 5 jaar toe aan een nieuwe stap. Ik besloot met mijn praktijk te verhuizen naar een andere locatie. Met een andere visie, logo en uitstraling. Om dit verder uit te dragen en kracht bij te zetten heb ik Marloes gevraagd voor hulp bij de inrichting van mijn nieuwe pand, om deze visie in mijn nieuwe praktijk te laten terugkomen in het interieur en in de sfeer.

Marloes Mulder, orthomoleculair diëtist, Fuego

Recensie:

Ik wil Marloes heel erg bedanken voor alles. Haar moodboard was een grote inspiratiebron voor mijn praktijk, mijn nieuwe logo en mijn huisstijl. Hierbij was ze ook nauw betrokken. Marloes heeft echt een passie voor wat ze doet. Ze luistert goed en is een kei in het vertalen van mijn wensen naar interieur en sfeer. Ze heeft echt gave ideeën. Zo begon ze over een bar in de praktijk voor sapjes. Ze is enthousiast en heel betrokken. Ik kon haar altijd bellen, geen vraag was haar te gek. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik krijg iedere dag positieve reacties van mijn cliënten. Ik kan Marloes van harte aanbevelen.

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

NOTARISKANTOOR HOFSTEENGE EN WESSELING HENGELO

Opdracht:

Ilone gaat haar eigen notaris kantoor openen in Hengelo
Een mooie spannende beslissing.
Ze vroeg mij mee te denken over de gehele inrichting en aankleding van haar pand.
Super mooie opdracht!
welke weer goed geslaagd is!

Recensie Ilone Huiskes, Notariskantoor Hofsteenge en Wesseling:

Met haar aanstekelijke enthousiasme en creatieve ideeën heeft Marloes ons enorm geholpen met de inrichting van ons nieuwe notariskantoor. We zijn heel blij met de eigentijdse gestylde inrichting die ons kantoor, mede door de persoonlijke inbreng van Marloes en onszelf, een heel duidelijke eigen identiteit geeft, waarmee we ons onderscheiden van andere notariskantoren. Bedankt Marloes!

Ilone Huiskes

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

YOGASCHOOL / HYPNOTHERAPEUT MARGUERITE

Margeruerite belde me voor een afspraak. Ze was erg geïnspireerd geraakt door mijn site en wilde graag mijn mening over haar Yogaschool, welke nieuw gebouwd is in haar achtertuin. Marguerite geeft Yoga aan kinderen is Hypnotherapeut, geeft workshops en mindwalks in Oldenzaal. In haar achtertuin heeft ze een ruimte laten bouwen van 5x5 meter welke ik nog geheel leeg aantrof. Na een onwijs inspirerend gesprek over wat haar bezig houdt in het leven en haar drijfveren ben ik vol enthousiasme voor haar aan de slag gegaan. Natuurlijke materialen, het bos en natuurlijk de kinderen zijn voor mij het uitgangspunt geweest voor dit ontwerp. De ruimte moet praktisch worden ingericht zodat alles makkelijk verplaatsbaar is. Ze wilde graag een moodboard voor de sfeer een shoplijst zodat ze zelf alles kan aanschaffen en een plattegrond met alles op zijn plek.

Dit is zeker gelukt!

Binnenkort hiervan het eindresultaat.

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

SKIN SPECIALIST

Opdracht:

Sinds 2010 ben ik, Roos, trotse eigenaar van Skin Specialist te Haaksbergen. Hoewel we onze garage/schuur prachtig hebben verbouwd tot praktijk, komt er nu een geweldig pand op mijn pad. Maar van interieur heb ik niet echt kaas gegeten. Nu vroeg ik mij af of u mij hier mee kunt/wilt helpen?

Roos Leuverink

Skin Specialist
Foto verbonden met tekst rechts

ASTROLOGIEPRAKTIJK PANTA RHEI

Opdracht:

Karin wil graag meer rust, balans en sfeer in haar praktijkruimte. Ze heeft een aantal meubels en dierbare beelden die behouden moeten blijven. Verder geeft ze aan dat ze graag iets met groen wil. Haar budget is beperkt, dus haar vraag is met weinig middelen een groot effect.

Karin Kuiper, Panta Rhei

Panta Rhei
Foto verbonden met tekst rechts

WACHTRUIMTE INTENZI

Opdracht:

Een wachtruimte die past bij 4 dames die zich bezig houden met Body & Soul. Hun steekwoorden zijn rust, vrijheid, warmte, aarde, hout, chakra’s, natuur en meer vrouwelijkheid.

Ingrid, Karin, Marloes en Yvonne

Bekijk project
Foto verbonden met tekst rechts

WC UNITS BOEKENGILDE

Opdracht:

De Happy Workspace, die inmiddels erg veel wordt bezocht, mist een eigen toiletruimte waardoor de bezoekers door onze drukkerij moeten. Uitbreiden met een toiletruimte is een logisch gevolg, deze willen we in dezelfde lijn als de Happy Workspace.

Peter Hendriks, Boekengilde

WC units Boekengilde
Foto verbonden met tekst rechts

SPINNERIJ OOSTERVELD

Opdracht:

Evelien vroeg me mee te denken over een nieuw concept voor de KANTINE van de spinnerij.
De spinnerij is een oud fabriekspand met inpandig 60 bedrijfsruimtes.
De KANTINE moet een ontmoetingsplek worden om te werken, een lekkere koffie te drinken, te lunchen, te vergaderen, te pauzeren,en te netwerken.
Een community waar samen ondernemen voorop staat.
Het ontwerp is opgeleverd en wordt door de community zelf uitgevoerd.

Spinnerij Oosterveld

Spinnerij Oosterveld
Foto verbonden met tekst rechts

ACTIVITY INTERNATIONAL

Opdracht:

Activity International vroeg mij om mee te denken over de uitstraling van hun kantoor. De inrichting van het kantoor mist nu de sfeer en uitstraling die ze als reisbureau hebben, jong, fris, avontuurlijk. Voor Activity International heb ik een moodboard en werkbeschrijving gemaakt waarmee het team zelf aan de slag gaat.

Activity International

Foto verbonden met tekst rechts

PROFESSIONAL BUSINESS COACH

Opdracht:

Albert wil voor zijn kantoorruimte meer warmte en persoonlijkheid, niet meer de geijkte zakelijke vergadertafel. De jaren 50 en afbeeldingen van Escher heeft hij mij aangedragen ter inspiratie. De archiefkast, zijn bureau met stoel en de bureaulamp moeten blijven in de ruimte.

Albert Frankenhuis, Professional Business Coach

Bekijk project