Roodbosch interieur styling en interieuradvies Enschede
Roodbosch interieurstyling. Marloes Bosch interieur styliste in Enschede. Interieuradvies bij huisinrichting en inrichten van bedrijven.
Roodbosch,Interieurstyling,Interieurstyliste,Interieuradvies,Styliste,Marloes Bosch,Enschede,Huisinrichting,Inrichten bedrijven,Interieurarchitect,Binnenhuisarchitect
16562
page-template-default,page,page-id-16562,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze

Kennismaken/intake (gratis)

Maak me nieuwsgierig en neem me mee in jouw wereld. Vertel me al jouw wensen, dromen en verwachtingen! Wie ben je, wat wil je en wat wil je met je bedrijf uitstralen. Naar aanleiding van jouw wensen en verwachtingen bespreken we de vervolgfases en het budget.

Mijn eerste voorstel is een  MOODBOARD. Hierin krijg je al een heel goed idee van de sfeer, het totaalbeeld, de structuur, het kleur en materiaal gebruik.

Ben je op zoek naar een nieuwe indeling, dan maak ik een  plattegrond  van de ruimte. Ik maak een nieuwe indeling en zorg voor meer balans, rust en bedenk praktische oplossingen. We gaan duidelijk bespreken wat er behouden moet blijven in de ruimte. En wat aan vervanging toe is. Met de plattegrond en het moodboard kun je zelf aan de slag!

Mocht je toch hulp nodig hebben bij het aanschaffen van je interieur, de indeling en aankleding, dan maak ik een  offerte  met de wensen die er op dat moment zijn en het budget dat je daarvoor in gedachten hebt. Deze kan bestaan uit,

  1. Een voorstel voor vloer-/raambekleding, verf/behang, meubilair, verlichting, accessoires en planten. Indien wenselijk met offerte
  2. Een shoplist (een lijst met goederen die zelf aangeschaft dienen te worden.)
  3. Aankoop hulp, dit kan via de whatsapp door middel van foto’s of persoonlijk contact per telefoon
  4. Samen de inkopen doen voor jouw woning of project
  5. Een andere mogelijkheid is om de inkoop volledig aan mij over te laten. Dit gaat gepaard met een voorschot bedrag op de aankopen.
  6. Werkomschrijving aanleveren aan uitvoerende partijen, zoals schilder/elektriciën/timmerman.
  7. Begeleiden van het gehele project.
  8. De ruimte inrichten, aankleden en afstylen.

Alles is bespreekbaar. Ik houd van persoonlijk contact en duidelijkheid en bespreek graag alles goed van tevoren. Zo krijgen we een helder overzicht van al jouw wensen en de oplossingen die ik kan bieden binnen jouw budget.