Roodbosch interieurstyling voor particulieren in en om Enschede
Roodbosch interieurstyling. Marloes Bosch interieur styliste in Enschede. Interieur advies bij huisinrichting en inrichten van bedrijven.
Roodbosch,Interieurstyling,Interieurstyliste,Interieur advies,Styliste,Marloes Bosch,Enschede,Huisinrichting,Inrichten bedrijven
15951
page-template-default,page,page-id-15951,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Particulieren

Roodbosch interieurstyling
Mijn eigen huis

Meer over mijn eigen huis in de VT Wonen van september.

Roodbosch Interieurstyling
Roodbosch Interieurstyling
Gastenverblijf

Opdracht:

Wij gaan binnenkort een gastenverblijf annex kantoorruimte bouwen dat erg flexibel moet zijn qua indeling. Er komt een keuken, een badkamer en een toilet in. Slaapmogelijkheden voor 4 personen, een kantoor, een loungeplek/tv hoek voor onze kinderen en/of gasten en een plek om met 4 personen te eten. Verder moet er de mogelijkheid zijn om bij mooi weer het meubilair naar buiten te verplaatsen. Het liefst met de uitstraling en sfeer van een scandinavisch strandhuis, met een rustige basis van hout en beton.

 

Frido en Irene

Roodbosch Interieurstyling
Benedenverdieping familie Nieland

Opdracht:

Mijn man en ik hadden al een tijdje plannen om ons huis te updaten. Het huis had nog een beetje de studentenlook. We wilden graag een meer volwassen uitstraling, richting landelijk industrieel.

 

Familie Nieland

Recensie:

Marloes vraagt heel goed uit en zet je aan het denken: wat willen jullie precies, welke functie moet iets hebben, hoeveel willen jullie uitgeven… etc. We hadden niet zo veel te besteden, dus Marloes loopt rond in ons huis, de tuin, de garage… en het is ongelofelijk hoe zij – in onze ogen afgeschreven rommel – op hele simpele manieren weer ‘cool’ weet te maken en zo helemaal geschikt voor hergebruik. Wij hebben een oud huis waarbij je via de voordeur direct in de woonkamer stond. We vonden dit niet prettig qua privacy en daarnaast is dit ook koud in de winter. We hebben nu een halletje bij de voordeur, ook hierin heeft Marloes ons uitstekend geadviseerd! Het grove werk hebben we laten doen (Marloes heeft veel connecties, heel erg handig) en een deel hebben we zelf gedaan op aanwijzingen van haar… dat is heel knap want we hebben samen 4 linkerhanden.
We hebben in huis nu allemaal knusse hoekjes. Mijn man noemde de voorkant van ons huis eerder qua gevoel een 2 of 3… nu is het een 9.
Een echte aanrader!!!

Roodbosch Interieurstyling
Benedenverdieping Manon en Olivier

Opdracht:

Wij hebben de afgelopen jaren behoorlijk wat veranderd maar ik denk, als zoveel mensen, nog steeds niet zoals ik het zou willen. Ook zitten we met 2 verschillende vloeren. In de woonkamer ligt een houten vloer en in de keuken en bijkeuken plavuizen. Wij komen er met vloeren niet uit wat we nu willen. Onze benedenverdieping bestaat uit 2 verschillende vloeren, een houten vloer in de woonkamer en een plavuizen vloer in de keuken en bijkeuken. We willen graag meer eenheid, en het mag allemaal iets spannender.

 

Manon en Olivier

Roodbosch Interieurstyling
Benedenverdieping Nicole en Ronny

Opdracht:

Onze woonkamer is de centrale plek voor ons gezin. Er mag geleefd worden en er moet voldoende speelruimte zijn voor de kinderen. Wij houden van rust, kleur en een positieve uitstraling. We missen persoonlijkheid en speelsheid in ons interieur. Wij houden erg van vintage, stoere en natuurlijk materialen.

 

Nicole en Ronny

Recensie:

Marloes wat ben ik blij dat ik jou gevraagd heb. Ik wist dat je gebruik maakt van combi oud en nieuw en dit spreekt me zo erg aan. Het moodboard wat je voor ons hebt gemaakt vind ik erg bijzonder en verrassend. Dit biedt mij een focus op een woonstijl die ik me eigen kan maken. Zonder jou had ik die keuze qua kleuren en materialen niet kunnen maken. Het geeft mij houvast en het is betaalbaar en haalbaar. Door de fijne tips die je me gaf per hoek van de kamer is dit gewoon kant en klaar maatwerk met handleiding om nu zelf verder mee aan de slag te gaan. Super bedankt hiervoor.

Roodbosch Interieurstyling
Benedenverdieping Daphne en Ivo

Opdracht:

We gaan met ons gezin verhuizen naar een groter huis en hebben weinig spullen uit ons vorige huis die we mee kunnen nemen. Alleen een blauwe bank gaat mee. We willen nu een echt familiehuis creëren waar we samen optimaal van kunnen genieten. Onze voorliefde voor kleur en vintage heeft ons bij Marloes gebracht.

 

Daphne en Ivo

Roodbosch Interieurstyling
Benedenverdieping Cecile

Opdracht:

Mijn huis mag spannender, gewaagder en meer identiteit uitstralen. Ik ben niet bang voor kleur en omdat ik grafisch ontwerper ben mag je dat ook zien in mijn huis.

 

Cecile

Roodbosch interieurstyling
Vrijstaande bungalow in landelijke stijl

Opdracht:

Deze klant mist sfeer, lef en persoonlijkheid in haar huis. Ze is toe aan verandering.
Het huis bestaat uit meerdere kamers op de beneden verdieping.
Hier bevinden zich de keuken, de eetkamer, woonkamer, tv kamer en tuinkamer.
Gekozen is om voor elke ruimte een kleur te kiezen uit het kleurenpallet van het moodboard, hierdoor ontstaat meer spanning in kleur en materiaalgebruik.
Ze is in het bezit van een aantal erg mooie persoonlijke items en verzamelingen die op dit moment niet de plek in huis hebben die ze verdienen.
Deze gaan we een mooi plekje geven in alle vertrekken.

Roodbosch interieurstyling
Woonhuis Irene en Frido

Recensie:

Marloes heeft ons geholpen meer persoonlijkheid in ons interieur aan te brengen. Het is altijd spannend om in een nieuw huis kleur aan te brengen en dingen aan de wanden te hangen. We hadden genoeg ideeën, maar vonden het lastig om keuzes te maken. Door haar goede analyse en praktische tips konden we direct aan de slag. Nog dezelfde week hebben we een aantal wanden van een mooie diepgroene kleur voorzien, grotere accessoires gebruikt om de ruimte op te vullen en een lege wand met zelfgemaakte kastjes gevuld.

 

Irene en Frido