Roodbosch interieurstyling en interieuradvies voor bedrijven Enschede
Roodbosch interieurstyling. Marloes Bosch interieur styliste in Enschede. Interieuradvies bij huisinrichting en inrichten van bedrijven.
Roodbosch,Interieurstyling,Interieurstyliste,Interieuradvies,Styliste,Marloes Bosch,Enschede,Huisinrichting,Inrichten bedrijven,Interieurarchitect,Binnenhuisarchitect
15946
page-template-default,page,page-id-15946,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Bedrijven

Roodbosch interieurstyling
Woningcorporatie De Veste Ommen en Enschede

Opdracht:

In 2016 had De Veste de doelstelling om het gehele kantoor te verbouwen en te laten aansluiten bij de nieuwe merkidentiteit. Waarin het samenwerken, elkaar ontmoeten, flexibel werken op een compleet andere wijze vorm zou krijgen. Door technische omstandigheden van het pand, kon de verbouwing helaas niet doorgegaan. Hoewel De Veste nu het pand niet compleet kan laten aansluiten op de merkidentiteit – het kantoor is verouderd qua inrichting als functionaliteit- willen De Veste wel de ontmoetingsplaatsen anders inrichten. Daarnaast willen ze wel flexibel gaan werken op nieuwe werkplekken.

Aan mij de vraag om De Veste te adviseren over de inrichting van de ontmoetingsplaatsen, de entree en de kantine. En vervolgens zorg te dragen voor het inkoop- en inrichtingstraject.

 

Woningcorporatie De Veste

Roodbosch interieurstyling
KLOF

Opdracht:

Voor Lars Spiele mocht ik aan de slag met zijn droom.
Het openen van zijn eigen stoere mannenwinkel zoals hij het zelf noemt.
Met als uitgang punt jeans op nr 1.
Er moet een jeansbar komen, waar ook een lekker kopje koffie kan worden gedronken.
Een gedeelte voor een barbier en/of baardzaken.
Ruime paskamers, en plek voor armbandjes, zonnebrillen, sokken, tassen e.d.
En een welbekende grote schoenenwand.
Een heuze hangplek met groot beeldscherm, en een etalage/podia voor bandjes.
Een plek voor woonartikelen, meubels en accessoires,
Lars zit vol geweldige ideeën!

Zo te gek dat ik dit samen met hem heb mogen verwezenlijken!
Lars is 24 augustus open gegaan met zijn winkel KLOF!

 

KLOF

Roodbosch interieurstyling
Concordia Kunst & Cultuur

Opdracht:

Concordia heeft me gevraagd mee te denken over de kleedkamers van de artiesten en de gang naar het podium.
Er is behoefte aan meer sfeer en warmte passend bij het theater. Ook vindt Concordia dat de artiesten meer mogen zien van Twente.
In samenwerking met een Twenste landschap fotograaf, gaan we de wanden aanpakken, zodat artiesten uit heel Nederland het mooie Twente kunnen zien in deze catacombe.

 

Concordia

Roodbosch Interieurstyling
Happy Workspace

Opdracht:

Onze wens is om een mooie en inspirerende omgeving te creëren waar op een leuke en laagdrempelige manier mensen met elkaar in contact komen, kunnen werken, elkaar inspireren en trainingen en workshops gegeven kunnen worden. Gewoon net even iets anders dan een kantooromgeving!

 

Wendy de Wit, Actformorehapiness
Peter Hendriks, Boekengilde

Recensie:

De meerwaarde van Marloes zit in haar expertise/ kennis van een ruimte zien en voelen en gelijk het juiste plaatje kunnen schetsen. Enorm creatief inzicht en gevoel voor inrichting. Wat Marloes uitstraalt dat is ze en dat geeft ze ook! Dus creatief, betrokken, vrolijk en een aanpakker.

Roodbosch Interieurstyling
GoodFoodHappyMood

Opdracht:

Voor mijn diëtistenpraktijk was ik na 5 jaar toe aan een nieuwe stap. Ik besloot met mijn praktijk te verhuizen naar een andere locatie. Met een andere visie, logo en uitstraling. Om dit verder uit te dragen en kracht bij te zetten heb ik Marloes gevraagd voor hulp bij de inrichting van mijn nieuwe pand, om deze visie in mijn nieuwe praktijk te laten terugkomen in het interieur en in de sfeer.

 

Marloes Mulder, orthomoleculair diëtist, GoodFoodHappyMood

Recensie:

Ik wil Marloes heel erg bedanken voor alles. Haar moodboard was een grote inspiratiebron voor mijn praktijk, mijn nieuwe logo en mijn huisstijl. Hierbij was ze ook nauw betrokken. Marloes heeft echt een passie voor wat ze doet. Ze luistert goed en is een kei in het vertalen van mijn wensen naar interieur en sfeer. Ze heeft echt gave ideeën. Zo begon ze over een bar in de praktijk voor sapjes. Ze is enthousiast en heel betrokken. Ik kon haar altijd bellen, geen vraag was haar te gek. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik krijg iedere dag positieve reacties van mijn cliënten. Ik kan Marloes van harte aanbevelen.

Roodbosch interieurstyling
Notariskantoor Hofsteenge en Wesseling Hengelo

Opdracht:

Ilone gaat haar eigen notaris kantoor openen in Hengelo
Een mooie spannende beslissing.
Ze vroeg mij mee te denken over de gehele inrichting en aankleding van haar pand.
Super mooie opdracht!
welke weer goed geslaagd is!

Ilone Huiskes

Roodbosch interieurstyling
Skin Specialist

Opdracht:

Sinds 2010 ben ik, Roos, trotse eigenaar van Skin Specialist te Haaksbergen. Hoewel we onze garage/schuur prachtig hebben verbouwd tot praktijk, komt er nu een geweldig pand op mijn pad. Maar van interieur heb ik niet echt kaas gegeten. Nu vroeg ik mij af of u mij hier mee kunt/wilt helpen?

Roos Leuverink

Roodbosch Interieurstyling
Astrologiepraktijk Panta Rhei

Opdracht:

Karin wil graag meer rust, balans en sfeer in haar praktijkruimte. Ze heeft een aantal meubels en dierbare beelden die behouden moeten blijven. Verder geeft ze aan dat ze graag iets met groen wil. Haar budget is beperkt, dus haar vraag is met weinig middelen een groot effect.

 

Karin Kuiper, Panta Rhei

Roodbosch Interieurstyling
Wachtruimte Personal Touch Centrum

Opdracht:

Een wachtruimte die past bij 4 dames die zich bezig houden met Body & Soul. Hun steekwoorden zijn rust, vrijheid, warmte, aarde, hout, chakra’s, natuur en meer vrouwelijkheid.

 

Ingrid, Karin, Marloes en Yvonne

Roodbosch Interieurstyling
Professional Business Coach

Opdracht:

Albert wil voor zijn kantoorruimte meer warmte en persoonlijkheid, niet meer de geijkte zakelijke vergadertafel. De jaren 50 en afbeeldingen van Escher heeft hij mij aangedragen ter inspiratie. De archiefkast, zijn bureau met stoel en de bureaulamp moeten blijven in de ruimte.

 

Albert Frankenhuis, Professional Business Coach

Roodbosch Interieurstyling
WC units Boekengilde

Opdracht:

De Happy Workspace, die inmiddels erg veel wordt bezocht, mist een eigen toiletruimte waardoor de bezoekers door onze drukkerij moeten. Uitbreiden met een toiletruimte is een logisch gevolg, deze willen we in dezelfde lijn als de Happy Workspace.

 

Peter Hendriks, Boekengilde

Roodbosch interieurstyling
Spinnerij Oosterveld

Opdracht:

Evelien vroeg me mee te denken over een nieuw concept voor de KANTINE van de spinnerij.
De spinnerij is een oud fabriekspand met inpandig 60 bedrijfsruimtes.
De KANTINE moet een ontmoetingsplek worden om te werken, een lekkere koffie te drinken, te lunchen, te vergaderen, te pauzeren,en te netwerken.
Een community waar samen ondernemen voorop staat.
In juni 2017 gaat de KANTINE open
Je bent van harte welkom!

 

Spinnerij Oosterveld

Roodbosch interieurstyling
Activity International

Opdracht:

Activity International vroeg mij om mee te denken over de uitstraling van hun kantoor. De inrichting van het kantoor mist nu de sfeer en uitstraling die ze als reisbureau hebben, jong, fris, avontuurlijk. Voor Activity International heb ik een moodboard en werkbeschrijving gemaakt waarmee het team zelf aan de slag gaat.

 

Activity International